Nyheder
Nyheder
Hjul og dæk
Bilens dæk er afgørende for din sikkerhed, og for hvordan bilen kører, bremser og styrer. De er den eneste forbindelse der er mellem vejbanen og bilen.
Anbefalet Dæk
Dæk spiller en stor central rolle for din bil. De er afgørende for sikkerheden og for, hvordan din bil kører og styrer. Og så er de den eneste forbindelse mellem vejbanen og din bil. Vi vil til enhver tid anbefale Michelin dæk, da det er dem, vi har den bedste erfaring med. Vi forhandler sommerdæk, vinterdæk og helårsdæk.
Helårsdæk
Hvis dit kørselsbehov ikke er stort, og skal du ikke køre i snebelagte bjerge, anbefaler vi Michelin Cross Climate. Michelin Cross Climate er et supergodt all around dæk, læs mere om dækket på Michelins hjemmeside og læs blandt andet om Cross Climate 2..
Vinterdæk
Hvis du kører til udlandet på vinterferie, anbefaler vi Michelin vinterdæk, fordi de har gode bremseegenskaber og et godt vejgreb på glatte, våde og snedækkede veje. Deres mønstre og gummiblanding er udviklet til at give et godt vejgreb ved is på vejen, og selv ved meget lave temperaturer forbliver dækkene smidige grundet deres gummiblanding.
Vi anbefaler Michelin sommerdæk. fordi det er et dæk med gode bremseegenskaber, godt vejgreb på tørre og våde veje, og så er de støjsvage.
Hjulopbevaring
Vi opbevarer gerne dine hjul, så de ikke fylder hjemme i garagen, udhuset eller kælderen. Ved opbevaring vasker vi altid hjulene af, før de lægges på vores opvarmede lager. Når det er tid til at få dem på igen, så ring og aftal en tid. Vi sørger for at have hjulene afbalanceret og klar, så du hurtigt kan komme videre.
Hjulvask
Hold dine hjul flotte og rene. Det er vigtigt at holde hjulene rene, så fælgene ikke bliver ødelagt af salt m.m. som bliver smidt på vejene. Vi mener, at hjulene har bedst af at blive vasket, før de bliver lagt væk til næste sæson. Hvis du synes dine hjul trænger til en hjulvask, skal du blot sige det, når du afleverer bilen.
Del denne side på Facebook
Debug via Facebook
Preview Twitter card (renderform.io/)
Kontakt informationer
CVR: 30 69 32 64

Værkstedets åbningstider
Kom bare, værkstedet er åbent
Mandag07:30-16:00
Tirsdag07:30-16:00
Onsdag07:30-16:00
Torsdag07:30-16:00
Fredag07:30-14:00
LørdagLukket
SøndagLukket
21-06-2024 - 10:19:03

Find os på de sociale medier

Anmeldelser:
Anmeld os på Google

Cookies
Privatlivs politik
Videoovervågnings politik
Privatlivs politik vedr. lejebil