Nyheder
Nyheder
Aircondition
Vi servicerer alle personbiler med Aircondition / Klimaanlæg der bruger kølemidlet R134a eller R1234yf. Vi anbefaler et servicetjek for hvert andet år.
Aircondition
Selv om bilens Aircondition / Klimaanlæg virker, anbefaler vi et servicetjek for hvert andet år (24 mdr.).
For at A/C-kompressoren ikke lider overlast, er det vigtigt, at der er den korrekte mængde kølemiddel på anlægget. Når vi servicerer bilens Aircondition / Klimaanlæg, fylder vi altid UV-sporstof og kompressorolie på. Pakninger og O-ringe har godt af at blive smurt med frisk olie.
Hvad servicerer vi?
Vi servicerer alle personbiler med Aircondition / Klimaanlæg der bruger kølemidlet R134a eller R1234yf.
Hybrid og Elbiler
Vi servicerer alle Hybrid og El-personbiler. Vi har et specielt UV-sporstof og en speciel kompressorolie, som vi benytter til Hybrid og Elbiler. På nogle af de biler som bruger R1234yf skal Aircondition / Klimaanlæg skylles igennem, og det kan vi selvfølgelig også klare.
Hvad er sporestof
UV-sporstof er en væske vi fylder på anlægget sammen med kølemidlet. Når komponenterne belyses med en UV-lampe og betragtes gennem UV-beskyttelsesbriller, lyser lækagen op. Den kan ses selv ved olietilsmudsede motorer og endda på en vis afstand. Metoden er specielt egnet til at spore bittesmå lækager. Det er den eneste metode til at finde vibrationslækager.
Bakterier og sur lugt i bilens kabine
Ubehagelige lugte i køretøjet kan have mange forskellige årsager. I de fleste tilfælde kommer den dårlige lugt fra luftdyserne, fordi der er kommet bakterier, svampe og andre mikroorganismer i klimaanlægget.
Vi anbefaler at få lavet en kabine-rens (Air Co One Shot), der renser bilens luftkanaler og dyser m.m. Det er en spray, som stilles på gulvet i bilen, og tågen fra sprayen, bliver trukket igennem bilen luftkanaler. En kabine-rens (Air Co One Shot) mindsker antallet af bakterier, svampespore og frisker kabinens luft op.
Vi anbefaler dog ikke brugen af Air Co One Shot, hvis man lider af parfumeallergi.
Vigtig information
Det er vigtigt at få skiftet bilens kabinefilter, da det også kan indeholde bakterier og give en grim lugt i kabinen. Et kabinefilter bliver ikke renset med en kabine-rens (Air Co One Shot). Vi skifter altid bilens kabinefilter, når vi laver alm. service på bilerne, dog ikke ved A/C-service.
Priser
Da der er stor prisforskel på de forskellige typer af kølemiddel, er der selvfølgelig også prisforskel på et service. Der er andre krav til en Hybrid bil, da der skal foretages en skylning af maskinen før brug.
Del denne side på Facebook
Debug via Facebook
Preview Twitter card (renderform.io/)
Kontakt informationer
CVR: 30 69 32 64

Værkstedets åbningstider
Kom bare, værkstedet er åbent
Mandag07:30-16:00
Tirsdag07:30-16:00
Onsdag07:30-16:00
Torsdag07:30-16:00
Fredag07:30-14:00
LørdagLukket
SøndagLukket
21-06-2024 - 09:22:36

Find os på de sociale medier

Anmeldelser:
Anmeld os på Google

Cookies
Privatlivs politik
Videoovervågnings politik
Privatlivs politik vedr. lejebil