Nyheder
Nyheder
Bedremotor
Få en bedre motorgang og forlæng din motors levetid med en motorrens. Vi er certificeret partner med bedremotor siden 2018, et koncept skabt af Würth.
Forlæng din dieselmotors levetid med en motorrens
Med tiden soder din bils motor til. Hvis bilen ikke får renset sin motor, vil den kører kortere på literen, accelerere langsommere og forurene mere. Vi har i en årrække brugt Würths produkter, med gode erfaringer. Derfor har vi indledt et samarbejde, hvor vi er blevet certificeret partner med bedremotor, et koncept skabt af Würth.
Priser
Priser fra 1600,00 DKK (5% Rabat i forbindelse med service)
Få bedre acceleration
Når vi renser din bils motor, rengør vi bl.a. luftindsugningen til motoren. Det får motoren til at yde mere. Og du vil opleve en øget trækkraft og en forbedret accelerationsevne – selv hvis du har en ældre bil. En test foretaget i samarbejde med MotorTV viser, at trækkraften kan forbedres fra 0,4% og op til 8,9% afhængig af biltype.
Få bedre brændstoføkonomi
Det kan godt betale sig at give din bil en motorrens. Over tid vil din bils motor nemlig sode til – og det gør, at du kører kortere på literen. Det koster dig brændstof. Med en motorrens vil du hurtigt opleve, at dit brændstofforbrug mindskes. Testen i samarbejde med MotorTV viser, at du kan forbedre brændstofforbruget fra 5,4% op til 41% afhængig af biltype.
Få bedre (og grønnere) samvittighed
Omtanke for miljøet er en væsentlig grund til at få lavet en motorrens. Du kan få renset hele din bils brændstofsystem for smuds og sodaflejringer. Det giver en renere udstødning og en bil, der forurener mindre. Til gavn for miljøet og din grønne samvittighed.
Del denne side på Facebook
Debug via Facebook
Preview Twitter card (renderform.io/)
Kontakt informationer
CVR: 30 69 32 64

Værkstedets åbningstider
Kom bare, værkstedet er åbent
Mandag07:30-16:00
Tirsdag07:30-16:00
Onsdag07:30-16:00
Torsdag07:30-16:00
Fredag07:30-14:00
LørdagLukket
SøndagLukket
21-06-2024 - 09:08:08

Find os på de sociale medier

Anmeldelser:
Anmeld os på Google

Cookies
Privatlivs politik
Videoovervågnings politik
Privatlivs politik vedr. lejebil